Delvis åbning af KMB-hallen og Bay's Corner

Nye retningslinjer i perioden fra mandag den 2.11. til og med søndag den 22.11.

Regeringen har meddelt nye restriktioner i forbindelse med Corona/Covid-19. I forlængelse af beslutningen om at lukke hallen fra mandag 26.10. har Bestyrelsen, i samråd med Tårnby kommune og Badminton Danmark, besluttet følgende i 3 uger, fra mandag 2.11. til og med søndag 22.11.

NYT: Restauranten vil fra mandag den 9.11. være åben med restriktioner (se nedenfor). I de omtalte 3 uger vil bade- og omklædningsrum stadig være helt lukkede.

  1. Der skal bæres mundbind i restauranten, indtil man sidder ned ved sit bord.
  2. Da det ikke er tilladt at sidde i stolene med vådt/svedigt tøj, opfordres alle til at medbringe et tørt håndklæde, som placeres på stolesædet.
  3. Spillere fra Bane 4, 5, 6 og 8, som ønsker at benytte restauranten efter spil, skal via hallens nødudgange ud mod parkeringspladsen inden de besøger restauranten (dette skal ske via hovedindgangen)

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil bakke om Anders og Bay’s Corner, så der igen kan komme liv i vores klubrestaurant. Samtidig beklager vi de lidt besværlige adgangsforhold til restauranten for spillere på Bane 4, 5, 6 og 8. Men vi gør, hvad vi kan, og det skal nok blive godt igen.

Der skal ved ankomst og afgang fra klubben bæres mundbind

Hallerne opdeles i 4 zoner, som ikke må overskrides.

ZONE 1:
Banerne 1 og 2 må benyttes af op til 8 personer og disse kommer til og fra banerne via den normale indgang. Ved ankomst stilles tasker og udstyr bag banerne ud mod parkeringspladsen og spillet stoppes 5 minutter før hel og hallen forlades.        Toiletterne ved inspektørkontoret kan benyttes.

ZONE 2:
Banerne 4 og 5 må benyttes af op til 8 personer og disse kommer til og fra banerne via den gamle hals nødudgang ud mod parkeringspladsen – markeret med 2. Ved ankomst stilles tasker og udstyr bag banerne ud mod tennis- banerne og spillet stoppes 5 minutter før hel og hallen forlades.  Spillere på disse baner vil IKKE have mulighed for at bruge toiletter.

ZONE 3: 
Banerne 6 og 8 må benyttes af op til 8 personer og disse kommer til og fra banerne via de nye hals nødudgang ud mod parkeringspladsen – markeret med 3 (under stål trappe). Ved ankomst stilles tasker og udstyr bag banerne ud mod tennis- banerne og spillet stoppes 5 minutter før hel og hallen forlades. Toiletter i den nye hal kan benyttes.

ZONE 4: 
Banerne 3 og 7 må ikke benyttes. Medlemmer på disse baner modtager en separat mail, hvor der listes nogle mulige alternative spilletidspunkter op.

Der er p.t. ingen ændringer i forhold til træning for ungdom samt seniortræning og veterantræning.

Selv om ovenstående ikke er ideelt, er det p.t. vores bedste bud på at få så mange som muligt til at få mulighed for at spille. Ved en eventuel forlængelse eller ændringer i udmeldingerne fra myndighederne, vil bestyrelsen i uge 47 tage stilling til situationen og melde ud.

De bedste hilsner og god fornøjelse
Bestyrelsen