KMB 2010 i 1. Division

Optakt til den nye sæson

Så skal vi i gang med badmintonsæsonen 2020/2021!

KMB2010 har de seneste mange år befundet sig i den bedre halvdel af 1. Division, men uden at komme rigtig tæt på oprykning til Badmintonligaen. I sidste sæson var vi i oprykningsspillet, der blev afbrudt pga coronaen. Derfor starter vi også i 1. Division den kommende sæson.

947A538C-73D1-48A9-8086-BB2592139B24.jpegVi har fået ny hovedtræner for seniorafdelingen, nemlig Dennis Christensen, der afløser Jeppe Ludvigsen på posten. Dennis, der er 43 år, har en mangeårig erfaring som toptræner. Han har således været landstræner i både Schweiz, Italien, Sverige og senest i USA. Dennis kalder sig selv en badmintonnørd. Han synes, at det er nødvendigt at træne hårdt, men at der alligevel skal være en god balance mellem ambitionerne og det sociale. Dennis kommer med nye ideer og energi, og vi forventer os meget af samarbejdet med Dennis. Målsætningen for ham er at kæmpe med om oprykningen til Badmintonligaen.

Siden sidste sæson har vi sagt farvel til Tobias Holst-Christensen, Zenia Dam Larsen samt Josefine Jensen. Til gengæld har vi fået tilgang af 3 stærke herrespillere, nemlig Steve Olesen (Værløse), Flemming Quach (SAIF) samt Philip Pavlowski (Hillerød). Det bliver en styrkelse på herresiden. Vi har en ung, homogen, ambitiøs og bred spillertrup på træningen, der ikke er bange for at træne hårdt. Vi har 4 spillere, der er på landsholdstræningerne her og i Holland. Vi burde derfor være seriøse kandidater til en plads i oprykningsspillet.

KMB2010's 1. holdstrup:
Joran Kweekel, Rasmus Rylander, Flemming Quach, Steve Olesen, Philip Pavlowski, Mads Christensen, Freja Ravn, Anne Marie Sørensen, Mathilde Nexmann, Christine Busch, Nicoline Pihl, Camilla Bo Andersen.

Første kamp i den nye sæson bliver udekampen mod Hvidovre lørdag den 5/9 kl. 13.30 i HBC Hallen. Vi forventer, at Hvidovre bliver et af topholdene i 1. Division Pulje 2, og derfor venter der os en svær udekamp.

Per Larsen

Spilleudvalget KMB2010