Ny damespiller til KMB2010

KMB har i sommerpausen fået tilgang af Line Fleischer, der kommer fra Solrød

Line-Fleischer.jpgLine kom som ungdomsspiller til Solrød fra Himmelev for at forfølge sit talent. Hun har et Dansk Mesterskab i U-19 damedouble i bagagen. Line har spillet en del år på Solrøds divisionshold og har også spillet et par kampe i Badmintonligaen.

Line er nu flyttet til KMB 2010. Hun siger om klubskiftet, at hun i KMB får bedre vilkår for at udvikle sig og for at kombinere badminton med studiet. Hun sætter pris på at KMB er en social klub, hvor der samtidigt er et højt niveau med en bred spillertrup. Hun beskriver sig selv som en fysisk/teknisk spiller, der kæmper hårdt og aldrig giver op.

Line pådrog sig uheldigvis en alvorlig skade i venstre knæ ved en divisionskamp for Solrød i november sidste år. Hun er stadig ved at træne knæet op, så hun har endnu ikke deltaget fuldt i vores træning. Den foreløbige plan er at vende tilbage til turneringsfjer til februar. Efter skaden kommer vi kun til at se Line spille double.

Line er 23 år og læser biokemi på KU. Vi er glade for Lines ankomst til KMB – specielt da Line er datter af 2 tidligere KMB topspillere Karin Steffensen og Dan Nielsen. Det er en god fornemmelse!

Vi håber at Line kommer til at trives i KMB!

Per Larsen
Spilleudvalget