Sæsonen er slut og vi ser frem til den kommende

En ejendommelig sæson har fået en ligeså ejendommelig afslutning.

BadmintonDanmark har nu besluttet op-/nedrykkere. Der spilles kun kvalkampe om op-/nedrykning til/fra Ligaen – alle andre kvalkampe er aflyst. KMB 1, 2 og 3 bliver hvor de er. KMB 4 hører under Kbh.kredsen, som har afventet BadmintonDanmark’s beslutning, før de kan foretage deres egen. Vi afventer derfor den endelige holdplacering – men forventer at også KMB 4 bliver i den nuværende række.

Dermed fik den protest Greve lagde imod vores brug af Zenia på både 1. og 2. holdet, og som resulterede i at vi blev dømt til at tabe 2-11 og ikke 6-7 til Karslunde, ingen effekt. De fik en kvalkamp i stedet for os – men da denne er aflyst, er vi begge i 3. division igen næste sæson. 

Der er en række klubber er er blevet hårdt ramt af, at sæsonen ikke er blevet færdigspillet. Det blev vi ikke, så det kan vi glæde os over.

Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan åbne KMB-hallerne igen. Så snart der bliver mulighed herfor, så vil vi etablere en form for træning. Afhængig af tidspunktet kan det være, at det først bliver når vi ’rammer’ sommerbadminton, hvor vi igen i år vil lave 3 ugentlige træninger baseret på at spillere fra truppen på skift står for træningen – med et overordnet program, der skal følges. 

I forhold til næste sæson så har vi sagt farvel til Zenia og Tobias. Det er to markante spillere, og vi vil benytte lejligheden til at sige dem stor tak for deres tid i KMB og håber at se dem igen senere. Vi ønsker dem held og lykke i henholdsvis KBK og Skovshoved.

Vi vil også sige velkommen til Steve Olesen, Line Fleischer, Philip Pawlowski og Flemming Quach. Sidstnævnte vil tillige være træner mandag (ungsenior) samt assistenttræner torsdag og vil træne med som spiller tirsdag. Vi forventer at kunne melde noget ud ift. hovedtræner i den nærmeste fremtid. 

Vi kommer også i den kommende sæson til at have samlet seniortræning tirsdag/torsdag, ungsenior mandag/onsdag og træning de søndage, det er muligt. Der vil også være morgentræning tirsdag/torsdag som i år.

Til næste sæson er reglerne omkring brug af ekstraspiller taget af bordet. Det er vi glade for. Det betyder, at 2./3. holdene i 1. og 3. division ikke kan benytte samme spiller på dette og højere rangerende hold i samme runde. Det er en fordel for os. Det må også betyde, at holdsætningsreglerne – som i år har været ekstrem vanskelige at forstå – vil blive markant enklere og mere som de var i ’gamle dage’. I år tabte vi en protest ift. opstilling mod Greve, alene fordi Zenia ikke var angivet som ekstraspiller. Gentofte, Lillerød og Hvidovre har alle tabt protester i divisionerne for brug af forkerte spillere. Det er ikke fordi, hverken de eller vi vil snyde – reglerne er blot blevet så vanskelige at håndtere, at stort set alle klubber laver fejl.

Protesterne vi tabte med 4.-holdet er baseret på en forskel imellem reglerne i BadmintonDanmark og Kbh.-kredsen og disse består. Her er der kun at sige, at det skal vi gøre bedre, og første skridt er, at vi sender en repræsentant til ’regel-møde’ i Kbh.-kredsen ved sæsonstart.

Derudover er der kun at sige, at vi glæder os til vi endnu engang kan ses i en badmintonhal.