Ungdomstrænere i KMB

 Cheftræner i KMB:

Philip Samsøe 2019 Træner.jpgPhillip Samsøe, 24 år. Cheftræner.

Jeg har spillet badminton, siden jeg var 6 år, hvor jeg startede i Vipperød Badmintonklub. Senere flyttede jeg til Holbæk badmintonklub. På Stenhus gymnasium kombinerede jeg studierne med Badminton College. Efter gymnasiet tog jeg til Sydafrika, hvor jeg arbejdede som cheftræner i John Tyres og startede badminton op i forskellige township i samarbejde med DGI. Vel hjemme i Danmark var jeg træner i to sæsoner i BK36 og på Stenhus Badminton College inden jeg tog til Schweiz og blev træner for ligaholdet BV-St Gallen. Også her startede jeg skolebadminton op.

Som træner er jeg meget engageret, detaljeorienteret og prøver, efter bedste evne at lægge lag på den enkelte spillers niveau. Jeg glæder mig tl at udvikle en masse gode spillere i KMB.

Som person er jeg udadvendt, imødekommende og meget social. Jeg følger med i mange forskellige sportsgrene, da sport generelt har min store interesse. 

 

Øvrige hovedtrænere:

Simon Bay 2019 Træner.jpgSimon Bay, 18 år.

Jeg har spillet badminton i KMB 2010 i snart 10 år. Jeg har taget basis-trænerkursus 1-3 og har nu været træner i 1 år.
Jeg spiller derudover 19 E i primært single.

Som træner lægger jeg stor vægt på, at man skal have det sjovt kombineret med, at alle udvikler sig teknisk, mentalt og taktisk. Det er samtidig en fordel, at jeg selv har trænet og spillet turneringer i så mange år.

Til hverdag går jeg i 3.G på Ørestad gymnasium, og jeg prøver at træne så meget som muligt ved siden af. 

 

 

Klubbens øvrige ungdomstrænere: 

Mikael Kristensen
Smilla Kristensen
Mathias Hegnhøj Jørgensen
Helene Nielsen
Clara Ellemann 
Laura De Molade Nielsen