Vi støtter fortsat KMB 2010 – også selvom vi nu hedder Spar Nord

BankNordiks danske afdelinger er nu en del af Spar Nord, men det ændrer ikke på, at vi bakker op om det lokalsamfund, vi arbejder og bor i. Og derfor er vi også fortsat stolte sponsorer af KMB 2010.  

I Spar Nord vil vi allerhelst være helt tæt på. Både når vi rådgiver vores kunder, men også når vi støtter lokale foreninger, initiativer og projekter. Vi mener, at det er altafgørende for sammenhængskræften i samfundet, da foreningernes aktivitet har positiv effekt på områder som sundhed, velvære og uddannelse. Det er faktisk vores allerstørste styrke – at vi både er lokale og landsdækkende.

Derfor støtter Spar Nord hvert år over 1.000 små lokale initiativer, der giver fællesskab og sammenhold. Og derfor støtter vi også fortsat vores lokale badmintonklub, KMB 2010.

Besøg vores hjemmeside på: www.sparnord.dk

Del på de Sociale medier