Årets julemenu i december, ser sådan ud i år:

  • Marinerede sild med kapers, dild og rødløg
  • Karrycreme til sild med æbler og kapers
  • Pankopaneret fiskefilét med citron og hjemmerørt remoulade
  • Flæskesteg med sprød svær og hjemmelavet rødkål
  • Lun leverpostej med ristede svampe og sprød bacon samt surt
  • 2 slags oste med radiser, druer, kompot og nødder
  • Ris á la mande med kirsebærsauce
  • Friskbagt brød og smør samt fedt

Kuvertpris kr. 225,00

Tilkøb

  • Hjemmelavede frikadeller med surt + kr. 20,00
  • Mørbrad á la creme + kr. 30,00
  • Æg med mayonnaise og rejer + kr. 25,00
  • Gravad laks med rævesauce + kr. 40,00
  • Koldrøget laks med røræg + kr. 45,00

Læs mere om hvordan du booker bord på cafeens egen hjemmeside https://www.cafesmash.dk/

Del på de Sociale medier