2018/2019

Nyheder for 2018/2019

Ungdoms Danmarksmester 2019

DM medaljer og flotte resultater til KMB ved ungdoms-danmarksmesterskaberne

I weekenden den 6. og 7. april 2019 blev der afholdt Danmarksmesterskaber for U13, U15, U17 og U19 i Greve.

KMB deltog med 6 spillere: Smilla Kristensen i U15, Nikolaj Strikart i U17, og Camilla Bo Andersen, Simon Bay, Philip Stiborg og Christine Busch Andreasen i U19, hvor de var oppe imod de allerbedste danske ungdomsspillere.

Smilla spiller et virkelig godt mesterskab. I mixed-double taber Smilla og hendes makker fra Vanløse i anden runde til de senere sølv-vindere i 3 sæt. I dame-double bliver 2. runde ligeledes endestationen, mens Smilla i single leverer en overraskelse, da hun i første runde slår en seedet spiller fra ABC Aalborg og først i kvartfinalen må give fortabt til en anden seedet spiller fra Odense.

Nikolaj, Simon og Philip deltog alene i herresingle, hvor det blev til nogle gode kampe. Camilla måtte nøjes med at spille damedouble, da mixmakkeren var forhindret i deltagelse, men spillede også en god kamp mod de senere bronzemedalje-vindere.

Det lykkedes også for KMB at få medaljer med hjem. Christine Busch Andreasen vinder 2 Christine UDM 2019 XD.jpgsølvmedaljer i U19 – i mixed- og damedouble. I mixed-double er Christine og hendes makker, Rasmus Espersen endda tæt på guld – men taber i tre tætte sæt i finalen. I dame-double mødte Christine og hendes makker et nærmest perfekt-spillende par, der på dagen var en for stor mundfuld.

Vi kan glæde os over, at den ene af modstanderne på den anden side af nettet var Freja Ravn, der har haft sin opvækst i KMB og tidligere har vundet mange medaljer til KMB. Freja er ikke uvant med at vinde DM i damedouble, da det er 3. år i træk. Vi kan også glæde os over, at Freja Ravn efter én sæson i Solrød Strand har valgt at vende retur til KMB.


Danmarksmester 2019

Clara Filippa DMU 2019 DD.JPG

Clara og Filappa er Danmarksmester for U13 B.

Det blev til en super flot 1. plads i DS, U13B til Clara Hagner Sørensen, og en lige så flot 3. plads til Filippa Grimm ligeledes i DS U13B.
De to piger stillede også op i DD sammen i U13B, som de gik hen og vandt på flottest vis. Det var pigernes første gang de prøvede kræfter med U13B stævne.