Velkommen til KMB2010’s Ungdom 

I vores rød-grønne haller med rigtige badmintonbaner bliver der hver dag gået til den.

Vi har plads til både sjov og tekniske udfordringer.

Hos os er det vigtigt, at vores unge spillere lærer mere end bare badminton. Vi håber, at vores spillere går fra banerne med øget refleksion, kreativitet, disciplin, empati, fællesskabsfølelse, selvstændighed og selvevaluering.

Nyt fra Ungdom
Følg med i, hvad der sker i KMB2010’s Ungdom – klik på knappen, så er du først med det sidste nye!

Værdier i KMB’s ungdom
Plads til alle
I KMB2010 udgør vores ungdomsspillere en central del af klubben, og det er vigtigt for klubben at opretholde en stor og stærk ungdomsafdeling. Vi værner om vores ungdomsspillere og lægger stor vægt på at have dygtige trænere, som både har fokus på talentudvikling og samtidig sørger for, at det er sjovt for alle at spille i klubben. For uanset, om man blot ønsker at motionere, lære noget nyt og hygge sig med vennerne til træning, eller om man satser på at blive en dygtig konkurrencespiller, er det essentielt, at man har det sjovt.

Struktur og den rette holdsammensætning
Udviklingen af vores ungdomsspillere baseres på en velorganiseret træningsplan med rød tråd på tværs af træningerne. Det indebærer også strukturerede træningsprogrammer for de enkelte hold. Vi sikrer løbende, at hver spiller kommer på det rette hold. Hermed får alle den bedste og sjoveste træning.

Klubfællesskab og sammenhold
Vi lægger desuden stor vægt på et godt sammenhold i klubben. Derfor arrangerer vi en række sociale arrangementer såsom julehygge, overnatning i klubben, træningslejre, besøg af ”verdensstjerner” og interne mesterskabsturneringer.

Del på de Sociale medier