Ungdomstrænere

Phillip Samsøe, cheftræner
Tlf.: 20 89 33 34
Email: phillip.samsoe@live.dk
26 år

Jeg har spillet badminton, siden jeg var 6 år, hvor jeg startede i Vipperød Badmintonklub. Senere flyttede jeg til Holbæk Badmintonklub. På Stenhus Gymnasium kombinerede jeg studierne med Badminton College. Efter gymnasiet tog jeg til Sydafrika, hvor jeg arbejdede som cheftræner i John Tyres og startede badminton op i forskellige townships i samarbejde med DGI. Vel hjemme i Danmark var jeg træner i to sæsoner i BK36 og på Stenhus Badminton College, inden jeg tog til Schweiz og blev træner for ligaholdet BV-St Gallen. Også her startede jeg skolebadminton op.

Som træner er jeg meget engageret, detaljeorienteret og prøver efter bedste evne at lægge lag på den enkelte spillers niveau. Jeg glæder mig til at udvikle en masse gode spillere i KMB.

Som person er jeg udadvendt, imødekommende og meget social. Jeg følger med i mange forskellige sportsgrene, da sport generelt har min store interesse. 

Michael Wigandt Kristensen

Simon Randrup Bay
20 år

Jeg har spillet badminton i KMB siden jeg var knap 8 år og er nu fast seniorspiller i klubben. Jeg har taget en ungdomstræneruddannelse og har været ungdomstræner siden 2018. Jeg elsker at spille og dele min viden om sporten med de næste generationer af spillere. Som træner er jeg meget engageret og interesseret i, at alle bliver set og hørt. Det er meget vigtigt for mig, at spillerne føler sig hjemme og velkommen i hallen. 

Jeg læser matematik på Københavns Universitet, og efter studierne tager jeg ofte direkte til KMB. Det er blevet mit andet hjem.

Helene Bülow Nielsen
25 år

Som træner går jeg op i disciplin og udholdenhed, men også i glæde og leg. 

Jeg har spillet en årrække på KMB’s ungdomshold – på “motionsniveau”, og jeg har nydt at holde mig i form i de grønne haller. Jeg har været træner siden 2016 og har derudover fulgt kurset “Teknik og bevægelse 5-8 år”, samt “Trænerkursus 1”.

Jeg håber, at jeg kan være med til at give KMB’s spillere lige så gode badmintonoplevelser, som jeg selv har haft. 

Laura de Molade Nielsen
21 år

Jeg har spillet badminton i KMB siden jeg var omtrent 12 år gammel. Jeg stoppede for nogle år tilbage, men i den tid jeg spillede, var jeg enormt glad for at være en del af ungdomstræningen og brugte også meget tid i hallen sammen med gode venner ved siden af den normale træning. 

Jeg har været træner siden 2016 og har et kursus i “Teknik og bevægelse 5-8 år.” Jeg elsker stadig badmintonsporten – både at lære den fra mig og selv at svinge ketcheren i den dejlige KMB-hal. 

Christine Busch Andreasen
20 år

Jeg har spillet badminton, siden jeg var omkring 6 år. Jeg startede ud med at spille i Amager ABC, da min bror også spillede badminton dér. Desuden har begge mine forældre tidligere spillet badminton, så jeg har været i badmintonhaller, siden jeg var helt lille, og det lå derfor i kortene, at jeg også ville begynde at spille. Senere flyttede jeg til KMB2010 for at få bedre træning, og jeg har spillet i klubben siden. Jeg har valgt at kombinere sporten med uddannelse ved at tage en 4-årig gymnasial uddannelse på Falkonergården som Team Danmark-elev. Det gør, at jeg har mulighed for at morgentræne og rejse rundt og spille internationale turneringer. Gennem min ungdomstid har jeg deltaget i flere UVM og EM og drømmer om, at jeg en dag kan deltage i endnu større turneringer. 

Jeg ser frem til, sammen med resten af trænerteamet, at kunne udvikle en masse unge talenter i KMB og samtidig udvikle mig personligt gennem det at være træner.

Clara Hagner Sørensen
14 år

Jeg har spillet i KMB, siden jeg var 9 år gammel. 

Jeg er turneringsspiller og deltager i nogle af de store ungdomsturneringer rundt om i landet. 

Som træner vil jeg forsøge at gøre træningen til noget sjovt, men også at gøre spillerne til det bedste, de kan blive.

Jeg glæder mig meget til at skulle træne KMB’s spillere.

Filippa Grimm
14 år

Jeg hedder Filippa og er 14 år gammel. Jeg går i 8. klasse på Løjtegårdsskolen og bor i Tårnby sammen med min mor, far og lillesøster. 

Jeg har spillet badminton siden jeg var 9 år og har altid spillet i KMB. Når der er ungdomsturneringer og holdkampe, kan man ofte finde mig dér. Jeg er U15 A B spiller.

Børn kan jeg rigtig godt lide, og jeg elsker at lære fra mig på badmintonbanen. Som person er jeg glad og meget imødekommende, så kom gerne hen og sig hej. Jeg glæder mig til at lære alle spillere at kende. 

Del på de Sociale medier