Så skal vi i gang med den nye sæson for vores 1. hold i 1. Division

Først en kort opsamling på sidste sæson, der som bekendt blev ødelagt af coronaepidemien.

Turneringen blev stoppet efter udekampen mod Solrød den 24. oktober. Vi var på det tidspunkt på en lunken 4. plads efter 2 sejre og 2 nederlag. 1. Division blev ikke færdigspillet, og vi starter så atter i 1. Division pulje 2.

Siden sidste sæson har vi fået tilgang af følgende spillere:

Mikkel Mikkelsen, 29 år. Mikkel kommer fra Greve, hvor han har spillet double på Greves hold i Badmintonligaen. Mikkel træner dagligt på forbundstræningen i Brøndby. Han spiller internationale turneringer og er aktuelt nr. 1 på den danske rangliste i HD. Mikkel bliver spillende assistent træner hos os.

Patrick Abildgaard, 24 år. Patrick kommer fra Solrød, hvor han har spillet på klubbens hold i Badmintonligaen. Han er en meget talentfuld singlespiller, som bliver spændende at følge.

Gayle Mahulette, 28 år. Gayle kommer fra Greve, hvor hun har spillet en fin DS i Badmintonligaen.

Gayle er hollandsk mester i DS og er aktuelt nr. 100 på verdensranglisten. I skrivende stund er det ikke sikkert, at Gayle kommer til at spille de første kampe for os i turneringen.

Vi desværre haft en voldsom afgang på damesiden af Freja Ravn (til Skælskør), Christine Busch (til Gentofte) samt Anne-Marie Sørensen (stoppet). Stor tak til de 3 piger for deres mangeårige indsats for KMB. Ingen afgang fra herretruppen.

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang. Der er fin intensitet på træningen, der ledes af vores hovedtræner Dennis Christensen og assisterende træner Mikkel Mikkelsen. Vi har stor bredde med mere end 40 spillere tilmeldt træningen. Niveauet på træningen er også højt, idet vores 2.-hold er i 2. Division, og 3.-holdet er i Danmarksserien. Imponerende!

Vores træner Dennis siger om den kommende sæson:

Målet er at komme i oprykningsspillet til Badmintonligaen. Jeg forventer mange spændende lige kampe. Vi skal sørge for at udnytte vores hjemmebanefordel. Vi har en stærk spillertrup og vi er konkurrencedygtige. På damesiden bliver der nu flere af vores unge talenter, der får chancen, og det bliver spændende at følge. Vi er parate!

Sæsonen 2020/2021 starter med udekampen mod Hvidovre på lørdag den 11/9 kl. 13.30. HBC har et stærkt hold og må være oprykningskandidat. Der venter os derfor en udfordring på øverste hylde.

Jeg skal nok holde jer orienteret i sæsonens løb.

Alle i KMB 2010 ønskes en super sæson 2021/2022! Vi håber at se jer til vores hjemmekampe!

Per Larsen
Spilleudvalget

Del på de Sociale medier