HBC Hallen den 11/9 – 2021

KMB 2010 indleder sæsonen med smalt nederlag på svær udebane

KMB 2010 indledte sæsonen samme sted som sidste sæson – på den nok sværeste udebane i 1. division – imod et af rækkens erklærede tophold Hvidovre.

Sidste sæson var det ’stolpe ud’ i den tilsvarende kamp, som endte med et 3-6 nederlag. Efter en stor udskiftning i vores spillertrup med en kraftig åreladning på damesiden, var forhåbningerne denne gang mest knyttet til herrerne og 1. damesingle.

I mixdoublerne var der debut til vores spillende træner Mikkel Mikkelsen i første mixdouble og til Josephine Holst-Christensen i 2. mixdouble. De spillede med henholdsvis Mathilde Cramer og Mads Emil Christensen. Begge mixdoubler tabte klart i to sæt.

Samtidigt med mixdoublerne spillede vores flyvende hollænder Joran Kweekel sin 1. herresingle. Joran vandt efter mere end 40 minutter en flot kamp i to sæt, og han blev efterfølgende valgt til kampens spiller.  I 2. herresingle var der debut til Patrick Abildgaard, der fulgte op med endnu en sejr over Joachim Persson.

Damesinglerne blev delt. Yaelle Hoyaux vandt en hård og velspillet 1. damesingle. Mathilde Cramer tabte sin 2. single efter et flot første sæt, hvorefter der ikke var flere kræfter tilbage. Mathilde var tilbage på banen igen efter flere års pause.

I doublerne skulle KMB vinde begge herredoubler for at vinde holdkampen. I modsætning til vores hjemmebane giver HBC-Hallen ikke mulighed for at sætte en stærk defensiv op. Joran og Mads mødte i 2. herredouble et angrebslystent Hvidovre-par, som igen og igen fik tiltvunget sig offensiven. I 1. herredouble vandt Steve Olesen og Mikkel Mikkelsen i to sæt.

Slutteligt spillede damedoublen Josephine og Yaelle en god kamp, men det var ikke nok mod 2 unge dygtige Hvidovre-piger.

Slutresultatet blev et smalt 4-5 nederlag, hvor KMB vinder de kampe ’vi skal’ – og hvor vi desværre ikke havde heldet eller dagen til at stjæle den ekstra kamp, der havde givet en samlet sejr.

Vores træner Dennis Christensen var dog tilfreds efter kampen, hvor han roste spillerne for en flot indsats.

Næste opgave bliver hjemmekampen mod KBK lørdag den 25/9.

Peter Andreasen og Per Larsen

Del på de Sociale medier