KMB 2010 – Værløse den 8/11
Aarhus AB – KMB 2010 den 10/11

Så er 5. og 6. spillerunde afviklet i Badmintonligaen. Som bundhold havde vi svært brug for livsvigtige points, men begge kampe endte med klare nederlag til KMB. Vi havde forhåbninger om bedre resultater, men ak og ve og jammer og klage! Vores situation i bunden af ligaen blev ikke bedre – tværtimod. I den samlede stilling er vi nu 10 points efter Odense OBK på næstsidste pladsen.

Hjemmekampen mod Værløse endte med et skuffende nederlag på 6 – 3. Mikkel/Natasja og Mikkel/Joran stod for 2 af sejrene efter velspillede og spændende 3 sæts kampe. Vores flyvende hollænder Joran var meget flyvende og han vandt sin 1. HS stort i 2 sæt. Mikkel blev fortjent kampens spiller. Det mest positive var igen den fyldte KMB Hal med den fornemme opbakning fra vores hjemmepublikum. Super god stemning og mange ungdomsspillere med masser af lyd. Kanon!

IMG_0865
IMG_0837
IMG_0872
IMG_0867
IMG_0845
IMG_0886
IMG_0968
IMG_0964
IMG_0905
IMG_0983
IMG_0999
IMG_1011
Shadow

I udekampen mod Aarhus AB fik vi en omgang jysk stokkeprygl med et nederlag på 7 – 2. Vores 2 pinde blev de første sejre i Ligaen for Patrick i 2. HS samt for vores 2. HD Steve/Mads Emil. Godt at få de 3 raske svende på tavlen. Også meget positivt at sige om vores 17 årige polske DS Joanna Podedworny. Hun har i begge matcher kæmpet hårdt i tætte 3 sæts kampe. Med lidt mere rutine og lidt mere luft i lungerne bliver hun supergod! Ellers var det en trist aften, hvor nedrykningsspøgelset kom nærmere. Det blev en lang tur hjem til Pizzaøen…..

I de 3 sidste kampe i Ligaens Grundspil skal vi møde Skovshoved hjemme – Odense OBK hjemme og til sidst Solrød Strand ude. Når Grundspillet er færdigspillet, rykker det sidst placerede hold på 10. pladsen direkte ned i 1. Division. Derfor skal vi i de 3 sidste kampe skal hente mindst 10 points for at overhale Odense på næstsidste pladsen. Det ser selvfølgelig svært ud, men det er ikke umuligt. Vi må selvfølgelig blive ved med at kæmpe for sagen, og det er præcis hvad spillerne har tænkt sig at gøre!

Vi skal som sagt fortsat gå efter vores chance. Derfor håber jeg, at du også vil komme til topfjer i KMB Hallen tirsdag den 22/11 kl. 19.00, hvor vi i årets sidste kamp møder Ligaens tophold Skovshoved. Jeg synes, at vores superseje dygtige spillere igen fortjener en fyldt KMB Hal!

Vi ses!

Del på de Sociale medier