Badmintonligaen, KMB2010-Skovshoved

Årets sidste kamp i Grundspillet endte med den ventede storsejr til topholdet Skovshoved på 7 – 2.

Vores 2 sejre kom i de 2 herresingler. Joran vinder igen sin 1. HS i stor stil. Han har hidtil været vores suverænt bedste spiller. Patrick vinder sin 2. HS for anden kamp i træk efter superflot spil – nok hans bedste kamp for KMB. Bortset fra 1. MD Mikkel/Natasja, var vi ikke tæt på gevinst i de resterende kampe. Mikkel måtte i øvrigt trække sig fra 1. HD pga. skadeproblemer.

Vi er nu isoleret i bunden af Grundspillet med 13 points op til Odense OBK. Da det sidst placerede hold i Grundspillet rykker direkte ned – skal vi nok til at indstille os på at det hele kan ende med en returbillet til 1. Division. Vores træner Dennis holder hovedet højt og siger ”vi har stadig meget positivt at byde på, og vi vil stadig kæmpe for KMB”. Sådan skal det lyde!

IMG_0368
IMG_0345
IMG_0487
IMG_0325
IMG_0411
IMG_0456
IMG_0515
IMG_0493
IMG_0496
Shadow

Der resterer nu 2 kampe i Badmintonligaens Grundspil efter nytår. Vi spiller hjemme mod Odense den 21/2 og slutter sæsonen af ude mod Solrød den 24/2.

Vi vil gerne takke alle KMB’ere og vores sponsorer for jeres opbakning i årets løb. Det har været dejligt at se så mange troppe op til vores hjemmekampe – også ved aftenens kamp. Vi håber også at se jer til sæsonens sidste hjemmekamp mod Odense i det nye år.

Jeg vil ønske alle KMB’ere en hygsom og flamboyant julemåned!

Per Larsen

Del på de Sociale medier