KMB fortsatte de gode takter fra sidste holdkamp med endnu en sejr i 3. spillerunde. Det blev til en sikker 7 -2 sejr over Hillerød i en KMB Hal uden tilskuere. Det så dog ikke ud til at påvirke vores spillere, der alle kæmpede hårdt for sagen og viste fin holdmoral. Således vandt vi 3 ud af de 4 kampe, der kom ud i 3 sæt. Der var god stemning på holdet.

Ser man på de enkelte kampe vil jeg fremhæve Rylles sejr over den tidligere verdensmester Peter Rasmussen i 2. HS. Det blev en lang og sej kamp, og efterfølgende måtte Peter trække sig fra 2. HD, som vi så vandt uden kamp. Endvidere leverede Christine Busch en fin kamp med sikre sejre i begge hendes doubler. Christine blev velfortjent kampens KMB spiller. Endelig var det dejligt, at vi fik hentet sæsonens første sejr i de rene damekampe, hvor vi hidtil har haft det svært.

Træner Dennis var selvfølgelig en glad mand efter slutfløjtet. Han siger om kampen, at spillerne viste en god energi, hvilket har manglet tidligere. Endvidere fremhæver han også Rylle og vores flyvende hollænder Joran i herresinglerne samt at vores 2 damesingler viser fortsat fremgang. Dennis mener, at holdkampen kunne blive et vendepunkt til noget større.

Efter 3 spillerunder ligger vi nu på en 3. plads i 1. Division. De 4 øverst placerede hold går videre til oprykningsslutspillet til Badmintonligaen. Hvert eneste point bliver vigtigt for at nå vores målsætning.

Næste kamp bliver den vigtige udekamp mod rækkens ubesejrede tophold Solrød2. Her venter der os en anderledes svær opgave. Kampen spilles i Solrød den 24/10.

Per Larsen
Spilleudvalget KMB2010

MathildeNexmann003
JoranKweekel003
JoranKweekel_SteveOlesen002
FrejaRavn_ChristineBusch001
ChristineBusch_MadsChristensen004
AnneMarieSorensen001
SteveOlesen001
RasmusRylander009
RasmusRylander007
MathildeNexmann004
previous arrow
next arrow
Del på de Sociale medier