KMB 2010 – Hillerød

Hjemmekampen mod Hillerød var flyttet til tirsdag aften, da to KMB-spillere var udtaget til Uber Cup og Thomas Cup i den kommende weekend.

KMB skulle i 3. spillerunde op imod Hillerød, der er oprykker i 1. division. Hillerød stillede op  med den tidligere verdensmester Peter Rasmussen, doublespecialisten Mads Conrad samt Finlands bedste herresingle Kalle Koljonen. Vi stillede op med 2 sæsondebutanter, nemlig Camilla Paulsen i 2. MD samt Flemming Quach i 2. HS.

Med en stærk KMB-besætning på herresiden vidste vi, at der blev behov for sejre i mixdoublerne og damesinglerne.

Første runde bestod netop af begge mixdoubler og 1. damesingle. Både Mads Christensen og Camilla Paulsen i 2. MD og Mathilde Cramer i 1. DS sikrede KMB en stærk start på holdkampen, da de begge vandt sikkert i to sæt. Efter 1 times spil fulgte 1.MD Mikkel Mikkelsen/Line Fleischer op med en sejr i 3 sæt efter en spændende og velspillet kamp.

I herresinglerne var det som i de to første holdkampe den flyvende hollænder Joran Kweekel, der repræsenterede KMB i 1. HS. Han gjorde overraskende kort proces mod Kalle Koljonen i 2 sæt efter en stort set fejlfri indsats. Flemming Quach og Peter Rasmussen afgjorde deres 2. herresingle i 3 sæt. Flemming måtte grave dybt og fik til sidst afgjort sagen til KMB’s fordel. Det gjorde så mindre, at Smilla Kristensen havde tabt 2. DS i 2 sæt.

Inden de rene doubler var den samlede holdkamp dermed afgjort til KMB’s fordel, men da alle enkeltkampe tæller, var der behov for fuld fokus på de sidste kampe. Og fokus blev fastholdt helt til afslutningen.

Damedoublen med Mathilde/Line vandt i tre sæt. 2. HD gik noget nemmere, da modstanderen valgte at trække sig i midten af første sæt. I 1. HD blev der kæmpet til absolut sidste bold. Desværre endte det med det tættest mulige nederlag 21-23 i tredje sæt efter egen matchbold.

Med en flot 7-2 sejr i går stemplede alle vore spillere flot ind. Der blev bygget på i forhold til de første to runder, og det hele tegner lysere nu!

Næste opgave bliver udekampen mod Solrød 2 søndag den 31/10 kl. 12.00.

Mads og Camilla
Line og Mathilde
Joran Kweekel
Mathilde Cramer
Mikkel og Steve
Mikkel og Line
Shadow
Del på de Sociale medier