Så gik den ikke længere. Efter 3 sejre i 2. Division løb vores 2. hold ind i sæsonens første nederlag i topkampen mod GBK.

Gentofte 2 – KMB 2, lørdag den 30.10.2021

Vi må bare erkende, at Gentofte stillede med et bedre og mere homogent  hold. Ingen tvivl om at GBK vinder vores pulje. Samtlige KMB-spillere kæmpede flot på en svær udebane, og det endte så med et hæderligt nederlag på 9 – 4.

Som i den seneste kamp mod SIF fik vi ingenting i de rene damekampe – og det blev desværre også til bar røv i de 2 mixdoubler. Derimod har vi hidtil vist stor styrke i herresinglerne, og her fik vi da også hentet 3 af vores sejre. Vi vandt 2. – 3. – 4. HS efter hårde 3 sætskampe. Den fjerde og sidste KMB-sejr kom i 2. HD, hvor Rasmus/Rylle fik fedtet den hjem i 2 tætte sæt.

Vi kunne måske have nappet et enkelt point i holdkampen, men der manglede lige den sidste coolnæs, da 2. MD og 1. HD skulle afgøres i deres 3. sæt.

Fidusen gik for anden kamp i træk til Rasmus Jensen, der nu er holdets eneste ubesejrede spiller i både single og double. Megasejt, Rasmus!


Selvom vi fik smæk ændrer det ikke ved, at vi efter 4 runder er på en flot 3. plads i 2. Division. Vores mål er en plads i oprykningsspillet, og dette kræver mindst en 4. plads efter grundspillet. Dette ville sikre 2. holdet forbliven i 2. Division, og det vil betyde meget for klubben. Vores fine 2. hold er godt på vej til at nå dette mål, og det er i sig selv imponerende. Men arbejdet skal selvfølgelig gøres færdigt – sækken skal snøres til!

Næste opgave er hjemmekampen mod Solrød 3 i KMB Hallen lørdag den 20. november kl. 13.00.

Kig forbi!!

Per Larsen

Del på de Sociale medier