1. Division Greve 2 – KMB 2010

Ved udekampen mod 1. Divisions bundprop Greve 2 fulgte vi op på den gode stime med den tredje sejr på stribe.

Der blev uddelt prygl til Greve med en heftig 9 – 0 sejr. Det lyder selvfølgelig overbevisende, men vores spillere måtte kæmpe hårdt for sagen i en del af kampene, og der var hele 4 tresæts-kampe. Det viser god moral, at vi får nappet samtlige tætte kampe, selvom vi nok var favoritter på forhånd.

Specielt flot når man tænker på, at både Mikkel, Joran og Gayle tidligere på kampdagen var kommet til Danmark fra internationale kampe.

Træner Dennis var meget tilfreds med holdets indsats, specielt at de tætte kampe kom i hus. Han fremhæver, at starten med sejrene i de 2 mixdoubler var afgørende for kampen. Hæderen som kampens spiller blev delt mellem Gayle og Line. Endvidere bliver vores spillende assisterende træner Mikkel Mikkelsen fremhævet for sin indsats på øverste hylde. Mikkel tager ansvar og giver en god ro til holdet.

Line & Gayle – kampens spillere

Med sejren over Greve rykker vi op på rækkens 2. plads, så det hele ser nu meeeget interessant ud! Der resterer 2 spillerunder af Grundspillet i 1. Division. Kan vi fortsætte den gode vane med sejre i de 2 sidste kampe, er vi for alvor inde i kampen om oprykning til Badmintonligaen. Vi krydser fingre!

Sidste holdkamp før jul bliver hjemmekampen mod Lyngby, der ligger på rækkens 6. plads. Det er som sagt kamp, der SKAL vindes for at nå vores målsætning. Kampen spilles i KMB Hallen mandag den 6/12 kl. 19.00.

Kom til KMB for at støtte vores fine 1. hold i kampen mod Lyngby!

Per Larsen

Del på de Sociale medier