KMB 2 – Solrød 3

Efter store sejre i de første 2 spillerunder har vi virkelig måttet kæmpe hårdt i de 3 seneste holdkampe i 2. Division. Det har nu vist sig, at vi startede turneringen mod de 2 svageste hold.

Efter sidste rundes nederlag til Gentoftes tophold fik vi rettet lidt op på tingene med en 7 – 6 sejr over Solrød 3.

Det blev en hård og spændende kamp med hele 5 tresæts-kampe. Igen skal der lyde et højt hurra for vores herresingler, der sørgede for 4 pinde. Vi har hidtil i turneringen kun tabt en enkelt HS! Også meget positivt at se vores damespilleres fremgang – det var meget tæt på sejre i både DS og DD. Man kan tydeligt se resultatet af pigernes fine indsats til træningen. Sejt!

Kampens spiller blev fortjent Flemming Quach, der måtte på hårdt arbejde både i HS og HD. Også en flot indsats af Michelle Andersen, der altid kæmper hårdt for sagen.

Da vores 3 nærmeste konkurrenter til en slutspilsplads alle tabte, sidder vi nu mere sikkert i sadlen på rækkens 3. plads, der jo åbner døren til oprykningsslutspillet. Alt tegner godt…..

I sidste holdkamp før jul venter en svær udekamp mod rækkens nr. 2 Karlslunde. Hvis Karlslunde skal have smæk kræver det, at vores kække unge drenge & piger giver den en ekstra skalle til træningen de kommende uger!

Kampen spilles i Karlslunde Idrætscenter lørdag den 11. december kl. 15.00.

Per Larsen
Holdleder

Del på de Sociale medier