1. Division, KMB 2010 – Lillerød

Så er Grundspillet i 1. Division færdigspillet. Det blev til en superlørdag med en forrygende afslutning på grundspillet. Det blev et brag af en kamp mod gæsterne fra Lillerød. Det hele endte med en sikker og vigtig KMB-sejr på hele 8 – 1!

Vi har gennem den sidste del af turneringen kæmpet med Hvidovre i toppen af Grundspillet. Den store sejr betød at vi lige netop beholdt 1. pladsen foran HBC, og at vi dermed tager flere points med over i Kval.spillet til Ligaen. Man medtager nemlig halvdelen af sine points fra grundspillet.

To trætte, men glade vindere af 2. HD

Vores træner Dennis var selvfølgelig en meget glad og tilfreds mand efter kampen. Han roste holdet for en vanvittig flot præstation. Lillerød har nemlig et fint hold og var inden kampen også placeret i den øverste halvdel af rækken. Vi fik absolut maksimalt udbytte fra kampen og vandt således alle fire 3-sætskampe. Dennis fremhæver specielt Mads Christensen, der viste overskud og spillede sin bedste holdkamp i denne sæson. Mads blev også valgt til kampens spiller sammen med vores dygtige Line Fleischer, der er blevet en vigtig stamspiller på holdet. Endelig var der også ros til vores singlespillere Mathilde og Joran, der begge måtte kæmpe hårdt for sagen i 3 tætte sæt.

Vi kører nu videre til Kvalifikationsspillet til Badmintonligaen, der omfatter 8 hold. Her deltager de 4 øverst placerede hold fra 1. Divisions pulje 2 (vores pulje) samt de 4 øverst placerede 1. hold fra pulje 1 (jydepuljen). Der spilles 4 runder, hvor vi kommer til at møde de 4 kvalificerede hold fra jydepuljen. Vinderen af Kvalifikationsspillet rykker direkte op i Badmintonligaen, mens nr. 2 spiller en enkelt kvalifikationskamp mod nr. 9 i Badmintonligaen. Forvirret??

Turneringsprogrammet er endnu ikke fastlagt, men slutspillet skydes i gang den første weekend i februar.

Vi går en spændende tid i møde! Vi har skaffet os selv et godt udgangspunkt til slutspillet, men der er lang vej igen. Operaen er jo ikke forbi før den fede dame har sunget….

Jeg skal nok informere jer om kampprogrammet, når det er på plads. Og så håber vi på, at mange KMB’ere og andre badmintonfans vil tage turen til KMB Hallen for at støtte holdet ved vores hjemmekampe!

Del på de Sociale medier