Kvalifikation til 1. Division
Aalborg Triton 2 – KMB 2

Ved vores første kamp i Kvalifikationsspillet til 1. Division skulle vi en tur til Nordjylland for at møde Aalborg Triton 2. Et hold med mange talentfulde unge spillere, så det var en svær kamp på en svær udebane.

Men lad mig sige med det samme – vi rejste hjem med et fint resultat. Det blev ganske vist til et smalt nederlag på 6-7, men det var absolut mere end godkendt. Vores spillere var sat godt op til kampen, og alle kæmpede fint fra første bold.

Hidtil i Grundspillet har det ofte været drengene, der har måttet trække det store læs. Ved kampen i går var det lige omvendt. Vores piger spillede helt fantastisk og vandt de 4 rene damekampe! Vores 2 damesingler Smilla og Anita delte fortjent fidusen. Derimod hostede motoren hos drengene. For første gang i denne sæson fik vi kun gevinst i 2 ud af de 7 rene herrekampe. Lidt sløjt udbytte. I 4. HS fik Rasmus hevet den hjem på trods af krampe i 3. sæt – og i 2. HD fik Rylle og Bay fedtet den hjem med 21-19 i 3. sæt. Der var fin indbyrdes opbakning under kampen – og tilfredshed hos spillerne efter kampen. Med resultatet i bagagen var stemningen også høj i flyet hjem til Pizzaøen.

Efter kampen er det dejligt at notere, at vi nu har et mere homogent 2. hold, hvor pigerne og drengene matcher hinanden fint. Vores damespillere har som sagt løftet deres niveau, så det tegner lyst for resten af slutspillet.

Efter kampen ligger vi nu på en 5. plads midt i Kvalifikationsspillet. Vi har ikke nogen realistisk chance for oprykning til 1. Division. Det gør heller ikke noget. For det første har vi sikret os forbliven i 2. Division, hvor niveauet passer godt til vores 2. hold. For det andet giver dette Kvalifikationsspil vores spillere en række spændende oplevelser samt en værdifuld erfaring at bygge videre på. Så det er bare at gi’ den gas de sidste 3 kampe!!

Næste kamp bliver hjemmekampen mod Aarhus AB lørdag den 26/2 kl. 12.30.

Per Larsen
Holdleder

Del på de Sociale medier