Kvalifikation til 1. Division, KMB 2 – Aarhus AB 2

I anden runde af Kval.spillet til 1. Division tabte vores 2. hold atter til et stærkt jysk hold.

Vi fik ellers en super start på kampen, hvor vi efter 1. runde var foran 3 – 1. Vi vandt atter begge damesingler i 2 sæt (hva’ sker der?) samt 1. MD, hvor Rylle/Josephine spillede en kanonkamp. De vandt fornemt i 2 sæt over Rasmus Bonde/Emilie Furbo.

Men så var festen også forbi. For anden kamp i træk vinder vi kun en enkelt herresingle ved Rasmus i 3.HS. Man kan godt se, at de jyske knægte spiser mere rugbrød og løber længere end vores ungersvende.

I doublerne var jyden også stærk og sej. Vi vinder kun 1. HD, hvor Rylle/Pavlowski fejede gulv med modstanderne. Rylle blev velfortjent kåret til kampens spiller efter 2 flotte sejre.

Slutresultatet blev således en sikker sejr til udeholdet på 8 – 5. Selvom der var 4 kampe i 3 sæt, var vi ikke rigtig tæt på at hente flere pinde.

Efter 2 runder af slutspillet ligger vi fortsat midt i tabellen. Vi kan hverken rykke op eller ned, men spillerne vil fortsat give den gas og kæmpe for holdet i sæsonens sidste 2 kampe. Spillerne høster værdifuld erfaring, som vil gavne dem til næste sæsons ophold i 2. Division.

Næste opgave bliver udekampen mod bundproppen Lillerød 2 lørdag den 12/3.

Per Larsen
Holdleder

Del på de Sociale medier