KMB vinder 6-3 over et ungt og talentfuldt Kolding-hold og fastholder forspringet til Hvidovre i kampen om oprykning til Ligaen.

Lørdag den 26. februar tog KMB på hjemmebane imod Kolding. Holdet fra Kolding består alene af unge talenter i alderen 18 til 24 år. De seneste år har Kolding været en af Danmarks største talent-fabrikker og sendt spillere til de større klubber, i Odense, Højbjerg og de bedste klubber på Sjælland. Nu stod et nyt kuld klar med masser af talent på både dame- og herresiden.

For at få den nødvendige sejr var en god start på holdkampen afgørende og som så ofte før, var det derfor vigtigt at få et godt resultat i de to mixeddoubler og 2. damesingle, som var de kampe, der blev startet ud med. Det var især vigtigt, at vinde begge mixeddoubler, da Koling var favorit i damesinglen. Det lykkedes. Mikkel Mikkelsen og Line Fleischer i 1. mixeddouble og Mads Emil Christensen og Camilla Paulsen i 2. mixeddouble vandt begge i to sæt. Niveauet har været støt stigende igennem sæsonen og den positive udvikling fortsatte, hvor begge leverede på virkelig højt niveau overfor dygtige modstandere. Mathilde Cramer Ahrens fik sin single ud i tre sæt, men måtte denne gang give fortabt i tredje sæt, hvor kræfterne ikke rakte.

I de næste kampe – begge herresingler og 1. damesingle – gentog billedet sig. KMB var favoritter i to kampe og Kolding i en, og igen blev favorit-værdigheden opfyldt. Joran Kweekel vandt sikkert i 1. herresingle og Gayle Mahulette ligeså sikkert i sin damesingle. Patrick Seitzberg Abildgaard kæmpede med alt han havde, men det rakte ikke, og han tabte i to sæt, efter at have været tæt på at få kampen ud i et tredje sæt.

4-2 inden herre- og damedoublerne var absolut godkendt, men for at holde fast i forspringet i rækken, var der krav om sejr i mindst to af de sidste 3 kampe. Det lykkedes med sejr til Joran og Mads i 2. herredouble og Gayle og Line i damedouble. Mikkel og Steve Olesen måtte se sig besejret i 3 sæt, hvor sidste sæt godt kunne have haft et andet udfald. Steve havde op til kampen problemer med smerter i ryggen, og som kampen skred frem, kunne man se, at de sidste 10 procent manglede og gjorde udfaldet.

Muligheden for oprykning til Ligaen består

Tidligere lørdag mødte Hvidovre Viby J hjemme og vandt ligeledes 6-3. Dermed holder KMB fast i sit 5 points forspring inden de to sidste kampe. Bagfra kommer KBK også buldrende, da de vandt overraskende stort over et afbudsramt Aalborg Triton. De er nu 10 point efter KMB før de to sidste runder, men har det bedste afsluttende program.

KMB spiller allerede den 27. februar næstsidste runde imod Ikast (udebane) og med et godt resultat her, skal det hele afgøres hjemme den 27. marts imod Aalborg Triton. Så sæt dagen af i kalenderen allerede nu.

Del på de Sociale medier