En dejlig oprykning…
For første gang i klubbens 12-årige historie skal vi i denne sæson spille i landets bedste række Badmintonligaen. Dette er selvfølgelig historisk – og en stor glæde for alle i vores klub.

Det har gennem årene været en langvarig og sej proces for både spillere, ledere, trænere og Bestyrelsen. Vi vil gerne sige tak til alle, der i årenes løb har ydet en indsats for at målet med oprykningen endelig er nået.

En stærkere trup…
Vi er naturligvis superglade for oprykningen, men vi ved også, at der nu skal ydes en ekstra indsats for at blive hængende i ligaen. Det er megasvært at være oprykker. Jeg mener dog, at vi har realistiske muligheder, idet vores spillertrup er blevet styrket siden oprykningen.

Endvidere er trænerstaben blevet udvidet. Cheftræner Dennis Christensen er nu beriget med 3 assisterende trænere, nemlig Mikkel Mikkelsen, Philip Pavlowski samt Kasper Madsen.

KMB 2010’s 1.-holdstrup til den kommende sæson 2022/2023 ser sådan ud:

Herrer: Joran Kweekel, Patrick Seitzberg, Mads Christensen, Mikkel Mikkelsen, Steve Olesen.

Damer: Gayle Mahulette, Line Fleischer, Natasja Anthonisen, Joanna Podedworny.

Den vakse vil straks bemærke, at der er 2 nye navne siden sidste sæson, nemlig de 2 piger Natasja og Joanna. Der er ingen spillerafgang.

Natasja Anthonisen er 21 år og kommer fra Højbjerg. Hun er en meget talentfuld doublespiller og deltager på landsholdstræningen i Brøndby.

Joanna Podedworny er 17 år og kommer fra Polen. Hun spiller single og deltager på den polske landsholdstræning. Joanna vandt sølv i damesingle ved de seneste U/17 Europamesterskaber.

Det bliver spændende at følge Natasja og Joanna i KMB. Velkommen til jer begge!

Sæsonstarten…
Den ny sæson skydes i gang tirsdag den 20/9, hvor vi møder Team Skælskør-Slagelse på udebane i Skælskør Badminton Center.

Første hjemmekamp i KMB Hallen er torsdag den 22/9 kl. 19.00, hvor vi møder de danske mestre fra Vendsyssel.

Vores cheftræner Dennis glæder sig også til den kommende sæson, der bliver en stor udfordring:  ”Vi skal forsvare vores oprykning med næb og klør, og målet er forbliven i ligaen”.

Det bliver dejligt for alle KMB’ere – og andre badmintonelskere – at man nu igen kan se absolut topfjer i KMB-Hallen. Jeg skal nok bringe nyt, når startskuddet nærmer sig.

Per Larsen
Presseansvarlig

Del på de Sociale medier