Badmintonligaen, KMB 2010 – Vendsyssel

I vores anden kamp i Badmintonligaen skulle vi hjemme møde de danske mestre fra Vendsyssel. Altså endnu en svær opgave….

Vendsyssel mødte op med et uhyre stærkt hold med mange europæiske topspillere. Det skulle også vise sig, at der var klasseforskel på de to hold.

Vi havde derimod 2 afbud til dagens kamp, nemlig fra Patrick Abildgaard og fra vores polske damesingle Joanna Podedworny. Det gjorde ikke det ikke nemmere for os. Endvidere måtte Line trække sig fra 2. DS.

Samlet set var der kun reel kamp om sejren i 3 kampe. Højdepunktet kom allerede i 1. MD, hvor Mikkel/Natasja leverede en pragtkamp med sejr over RobinTabeling/Cheryl Seinen. Joran var tæt på gevinst i 1. HS efter en velspillet og spændende kamp, hvor han missede et par matchbolde i 3. sæt. Endelig kæmpede vores damedouble Natasja/Gayle flot i en lige kamp – men ak og ve!

Som i den første holdkamp var vi langt fra sejr i de resterende kampe, og det er bekymrende.

Kampens KMB spiller blev fortjent Natasja Anthonisen, der ser ud til at blive en kæmpe gevinst for KMB.

IMG_0004
IMG_0021
IMG_0059
IMG_0078
IMG_0091
IMG_0131
IMG_0155
IMG_0169
IMG_0177
IMG_0225
Shadow

Det er blevet en barsk start for os i Badmintonligaen. Vi vidste godt, at vi ikke kunne regne med store ting i de 2 første kampe, men jeg synes alligevel at pointhøsten har været mager. Der ligger et hårdt arbejde forude!

Vi kan også tage positive ting med fra aftenens kamp. Vores tilskuere var mødt talstærkt op og skabte en kanon ramme og gav flot opbakning til spillerne. Det var dejligt at se! Tak til alle for jeres støtte – specielt en stor tak til vores mange ungdomsspillere, der var mødt op. Sejt!

I de næste runder venter Gentofte på udebane tirsdag den 4/10 – og så Højbjerg torsdag den 6/10 hjemme i KMB Hallen.

Per Larsen

Fotos fra kampen, Jesper Bille

Del på de Sociale medier