Vi håber, at I allesammen har haft en dejlig sommerferie og er klar til at slå til fjerbolden igen (og lave benarbejde 😉). Desværre bliver det ikke med os i trænertrøjen – som I ved, havde vi vores sidste træning inden sommerferien.

I løbet af vores (næsten) 7 år som trænere har vi fået mange gode minder og erfaringer, som vi aldrig vil glemme. Derfor har vi lyst til at sige tak.

Tak til ungdomsspillerne i KMB igennem årene.
Det absolut fedeste har været at lære så mange søde børn og unge at kende (hold op, hvor har vi kunnet mange navne!). Vi kommer til at savne jer og jeres gode energi! Vi håber, at I bliver glade for jeres nye trænere – og er lige så søde ved dem, som I har været ved os (husk dog lige, at man nogle gange er nødt til at tie stille og lytte 😜).

Tak til vores trænerkolleger.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer – jeres badmintonglæde og engagement har smittet. En særlig tak til Phillip og Simon: Før jer var trænerteamet ikke det samme (der var faktisk ikke rigtig noget team) 💙

Tak til Per + USU.
Der er bare kommet så godt styr på holdfordelingerne, turneringer og camps. Det har været mega fedt at være en del af.

Tak til inspektørerne.
I har altid været imødekommende og hyggelige at snakke med. Og hjælpen har altid været lige om hjørnet (hvis man altså har kunnet finde jer på det store sportsanlæg 😉) – ligemeget om det har handlet om printerproblemer, maling til klublokalet eller udlevering af nye bolde. Vi kommer forbi og siger hej engang imellem …

Og så en særlig tak til Blåt hold.
Vi er utroligt glade for at høre, at I har nydt at have os som trænere. Tusinde tak for de meget lækre gaver og for alle de skønne timer i hallen.

Vi ønsker det allerbedste for KMB fremover 💙
Måske ses vi i hallen … 🏸
Gode badmintonhilsner fra Laura & Helene

Del på de Sociale medier