DM-medaljer og flotte resultater til KMB ved Ungdoms-danmarksmesterskaberne

I weekenden den 6. og 7. april 2019 blev der afholdt Danmarksmesterskaber for U13, U15, U17 og U19 i Greve.

KMB deltog med 6 spillere: Smilla Kristensen i U15, Nikolaj Strikart i U17, og Camilla Bo Andersen, Simon Bay, Philip Stiborg og Christine Busch Andreasen i U19 – de var oppe imod de allerbedste danske ungdomsspillere.

Smilla spillede et virkelig godt mesterskab. I mixed-double tabte Smilla og hendes makker fra Vanløse i anden runde til de senere sølv-vindere i 3 sæt. I dame-double blev 2. runde ligeledes endestationen, mens Smilla i single leverede en overraskelse, da hun i første runde slår en seedet spiller fra ABC Aalborg og først i kvartfinalen må give fortabt til en anden seedet spiller fra Odense.

Nikolaj, Simon og Philip deltog alene i herresingle, hvor det blev til nogle gode kampe. Camilla måtte nøjes med at spille damedouble, da mixmakkeren var forhindret i deltagelse, men spillede også en god kamp mod de senere bronzemedalje-vindere.

Det lykkedes også for KMB at få medaljer med hjem. Christine Busch Andreasen vandt 2 sølvmedaljer i U19 – i mixed- og damedouble. I mixed-double var Christine og hendes makker, Rasmus Espersen, endda tæt på guld – men de tabte i tre tætte sæt i finalen. I dame-double mødte Christine og hendes makker et nærmest perfekt spillende par, der på dagen var en for stor mundfuld.

Vi kan glæde os over, at den ene af modstanderne på den anden side af nettet var Freja Ravn, der har haft sin opvækst i KMB og tidligere har vundet mange medaljer til KMB. Freja er ikke uvant med at vinde DM i damedouble, da det er 3. år i træk. Vi kan også glæde os over, at Freja Ravn efter én sæson i Solrød Strand har valgt at vende retur til KMB.

Del på de Sociale medier