2. Division: Karlslunde – KMB2

Vores 2. hold fik ørerne i maskinen i kampen mod rækkens nr. 2 Karlslunde, der vandt en sikker sejr på 10-3.

Jeg plejer ikke at komme med undskyldninger, men vi havde meget svære vilkår i Karlslunde, hvor der blev spillet med grufuldt langsomme bolde. Nærmest faldskærme… Det var tydeligt, at flere af vores spillere ikke kunne få deres normale spil til at fungere. Jeg tror at en del spillere har ondt i armen i dag!

Kampens spiller Simon Bay

Ellers er der ikke så meget at sige om kampen. Karlslunde havde et mere homogent hold og vandt fortjent. Vores 3 sejre kom i 2 herresingler ved Simon Bay og Philip Pavlowski samt i 2. HD ved Flemming Quach/Casper Nørsø. Kampens spiller blev (igen) Simon Bay, der vandt en flot sejr over vores tidligere KMB’er Thomas Fynbo. Det viser, at Simon fortsætter sin udvikling.

Vi har nu mødt rækkens 2 tophold Gentofte og Karlslunde, og begge kampe endte med klare nederlag. Det viser, at vi stadig har et stykke vej til de bedste hold i 2. Division.

Vi er dog stadig på en fin 3. plads, nu hvor der mangler en enkelt kamp i Grundspillet. De 4 øverst placerede hold skal i et oprykningsspil, der sikrer forbliven i 2. Division. Sidste kamp i grundspillet er hjemmekampen mod Holbæk, der spilles efter nytår den 15/1 kl. 12.30.

Her efter årets sidste kamp i år vil jeg gerne sige alle 2. holdsspillere tak for en fin efterårssæson. Det har været en fornøjelse at være holdleder for jer! Jeg håber, at vi – sammen med vores trænere og Rylle – kan fortsætte den gode stil til næste år.

Hvis du ikke er træt af fjer, kunne du måske kigge forbi KMB Hallen den kommende weekend, hvor vi afholder vores årlige Senior M/A – rækketurnering. Mester Bille vil som sædvanligt styre turneringen med fast og blid hånd. Der bliver masser af god fjer at se på!

God jul til alle badmintonfans!

Per Larsen

Del på de Sociale medier