Firmaet blev grundlagt i 1896 af svogrene A. Mammen & M. P. Drescher.

Gennem tiderne har M&D beskæftiget sig med mange forskellige forretningsområder. Omkring 1914 gik firmaet aktivt ind i et forsøg på at etablere bilproduktion i Danmark. M&D var med i produktionen af bilen “Jan” i Jyderup. M&D var desuden generalimportør af flere bilmærker, havde salgslokaler i St. Kongensgade i København samt importør af dækmærket “FISK AUTOGUMMI”.

Firmaet har gennem tiderne været etableret i Aarhus, Aalborg, København, Nyborg, Esbjerg og New York.

Mammen & Drescher A/S er i dag ejet af Lars Bjerre, Morten Madsen og Troels Petersen og er beliggende i Kvistgaard i Nordsjælland.

Du kan læse meget mere på firmaets hjemmeside, ved at klikke hér.

Lars Bjerre fortæller:

“Vi har gennem mange år tilbudt vores kunder at stå for deres import og eksport sendinger. Vi er specialiseret i toldforhold og kan varetage alle transportformer luft, sø, bil eller togtransport.

Vi har et omfattende agentnetværk og samarbejdspartnere worldwide, der gør, vi kan styre vores kunders transporter fra de har lagt ordrerne hos deres leverandører og helt til vi har lavet den endelige levering hos slutkunden.

Et af vores specialer er international transport af biler.

Vi har opbygget en stor kundekreds af både private og virksomheder, der efterspørger vores service på dette felt. 

International transport af biler kræver stor viden om toldforhold i hele verden, lastning og losning, speciel nænsom surring, og sikker transport. Hos Mammen & Drescher A/S tilbydes transport og håndtering af alle typer af klassiske og special biler.  Vi er husspeditør hos bla. Ferrari importør Formula Automobile i Lyngby samt mange andre importører med speciale i handel med dyre special biler.”

Velkommen til Mammen & Drescher A/S som ny sponsor i KMB2010!

Del på de Sociale medier