Så er tredje og fjerde spillerunde i Badmintonligaen afviklet, og det blev en blandet fornøjelse.

Udekampen mod Gentofte den 4/10 var en grufuld aften i den triste GBK Hal. Ingen tvivl om at Gentoftes sikre sejr på hele 8 -1 var velfortjent, men vores spillere følte sig ikke godt tilpas i de givne rammer, og det gjorde det bestemt ikke nemmere at præstere. Sagt på en pæn måde.

Vores enlige sejr kom i 1. DS, hvor GBK’s Sofie Holmboe Dahl stillede op skadet og stoppede efter få bolde. Vi var også meget tæt på sejr i både 1. HS og 2. HD, hvor vi missede matchbolde i begge kampe. Også en god præstation af vores 2. HS Patrick Abildgaard, der er på vej tilbage efter en knæskade. Kampens KMB spiller blev Steve Olesen efter en fin indsats i 2. HD.

Der var selvfølgelig stor frustration og skuffelse efter kampen. Vi blev dog enige om at komme hurtigt videre og fokusere på næste holdkamp allerede 2 dage efter.

Hjemmekampen mod topholdet Højbjerg den 6/10 blev en anderledes positiv oplevelse med resultatmæssig fremgang.

Gæsterne stillede op med topspillere som Kim Astrup og Anders Skaarup, som også kvitterede med sikre sejre i deres kampe. Derfor er slutresultatet med en 6 – 3 sejr til gæsterne også mere end godkendt for os.

Vores sejre kom (igen) i 1. DS ved Gayle, som også blev kampens KMB spiller. Joran kom tilbage på sporet i 1. HS med en sikker sejr i 2 sæt over Ygor Coelho. Endelig vandt vores nye polske damesingle Joanna sin første kamp for KMB i 2. DS efter en stærk indsats i 2 sæt. Dejligt at se!

Vi havde også mulighed for sejr i 2. HD Mikkel/Patrick, men batterierne var tømt i 3. sæt. I øvrigt også en god kamp af Steve, der har løftet sit niveau fra de første kampe.

IMG_0316
IMG_0358
IMG_0384
IMG_0395
IMG_0524
IMG_0566
IMG_0548
IMG_0573
IMG_0443
IMG_0465
IMG_0587
IMG_0592
IMG_0618
IMG_0685
IMG_0764
IMG_0793
Shadow

Samlet set et skridt opad, og der var tilfredshed efter kampen. Det ændrer dog ikke ved, at vi efter 4 runder ligger sidst i ligaen med bare 7 points. Vi skal for alt i verden undgå at blive isoleret i bunden af rækken. Træner Dennis har nu en måneds tid til at arbejde med spillerne, så de kommer flyvende ud på banerne til de næste kampe.

De næste 2 kampe afvikles også som en dobbelt runde:

  • Tirsdag den 8/11, KMB 2010 – Værløse
  • Torsdag den 10/11, Aarhus AB – KMB 2010

Disse kampe bliver ret afgørende for vores overlevelse i Badmintonligaen. Støt dit hold!

Per Larsen

Fotos fra hjemmekampen, Jesper Bille

Del på de Sociale medier