Humøret var højt, da vi lørdag d. 15/10 samlede 11 søde piger til hygge og spil.

Vi er super glade for, at I tog godt imod Pigetræf, for det er et helt nyt koncept, vi prøver af i KMB. 

Da der er langt flere drenge end piger på de fleste ungdomshold, vil gerne værne om vores piger, så de oplever glæden ved at gå til badminton og får nogle stærke relationer til hinanden på tværs af alder og niveau. Pigerne til Pigetræf er fra 8-12. 

I dag spillede vi småspil og lavede små konkurrencer. Vi lærte hinandens yndlingsting at kende. Og pigerne blev især udfordrede, da de skulle spille med forskellige genstande i hånden – bl.a. et æble, en sko, en whiteboard-visker og en stol!

Vi hyggede os så meget, at trænerne glemte at tage billeder undervejs. Men vi fik dog lidt i kassen – bl.a. billeder af det æble, som Mathilde kom til at slå til i stedet for fjerbolden (vi havde æbletern over det hele).

Tak for en super positiv og glad dag! Og tak for, at I bakkede hinanden så godt op ude på banerne.

Vi glæder os til næste gang!

Hilsen Laura og Helene

Pigetræf 10
Pigetræf 1
Pigetræf 3
Pigetræf 2
Pigetræf 4
Pigetræf 5
Pigetræf 6
Pigetræf 7
Pigetræf 8
Pigetræf 9
Pigetræf 11
previous arrow
next arrow
Del på de Sociale medier